Sökordsoptimering

Sökordsoptimering är inte alltid lätt, men du har tur att vi är experter på detta. Vi hjälper dig att synas i sökmotorer. 95% av alla försäljningar börjar med en sökning i en sökmotor, därför är det väldigt viktigt att

Teknisk SEO

01.

Vi inleder med en grundlig granskning av din webbplats för att identifiera tekniska problem och möjligheter till förbättring. Detta inkluderar att utvärdera webbplatsens hastighet, URL-struktur, responsiv design, brutna länkar, användning av HTTPS protokollet, länkstruktur, schema markup, link attributes.

Sökordsanalys​

02.

För att säkerställa att din webbplats rankas högt i sökmotorresultaten och når ut till din målgrupp, utför vi en omfattande analys av de söktermer och fraser som används av potentiella kunder.

Genom att förstå deras sökbeteende kan vi skapa en optimerad strategi för att öka din synlighet online och locka fler besökare till din webbplats. Där efter börjar vi arbetet med att optimera innehållet på sidan efter dessa sökord.

Optimering av innehåll

03.

Vi arbetar tillsammans med ditt team för att optimera befintligt innehåll och/eller skapa nytt innehåll som är både användarvänligt och sökmotorvänligt. Vi integrerar nyckelorden i innehållet på ett naturligt sätt.

Vi genomför också optimering av metadata på din webbplats, vilket inkluderar meta-titlar, meta-beskrivningar och alt-text för bilder. Om din verksamhet är lokal, implementerar vi även geotaggning på dina bilder.

Börja ranka på Sökmotorer​

04.

Nu är det dags för er att börja ranka. Tänk på att resultaten av ert SEO-arbete inte kommer att synas omedelbart, det tar lite tid innan ni ser de första effekterna av ert arbete.

Fortsätt att arbeta hårt och strategiskt för att gradvis uppnå bättre synlighet och resultat på nätet.

Kontakta oss​

05.

Kontakta oss idag så kan vi förklara vidare hur vi kan hjälpa er med ert, eller bara om du vill ha lite tips.

Mejla oss

info@iceco.se